Over Lou Steijn

Lou Steijn is een timmerman in hart en nieren, met gevoel voor historie en voor de dingen om hem heen en met oog voor elk belangrijk detail dat zorgt dat ieder project iets authentieks behoudt.
Lou Steijn Timmerbedrijf - Over Lou

Lou Steijn (spreek uit: Lauw) is iemand die zich aan zijn afspraken houdt. Hij heeft zijn sporen inmiddels ruimschoots verdiend als betrouwbaar en vakkundig timmerman.

Lou wist al van jongs af aan wat hij later wilde gaan doen. Thuis was hij altijd al bezig met het maken of repareren van dingen. Na een MBO opleiding bouwtechniek te hebben afgerond heeft Lou gewerkt bij diverse aannemers, waarna hij in 1998 besloot om voor zichzelf te beginnen.

Inmiddels vele jaren verder heeft Lou Steijn Timmerwerken al vele objecten in de Zaanstreek en daarbuiten onder handen gehad. Van het repareren van een dakraam tot het maken van een complete dakopbouw en van het repareren van een stoel tot het vervaardigen van een complete woning inrichting. “En ik ben pas met een opdracht klaar als ik er zelf tevreden mee ben” aldus Lou Steijn. Hierdoor is de klant altijd gegarandeerd van een goed resultaat.

In de loop der jaren heeft Lou een netwerk van vaste partners om zich heen verzameld, waardoor hij bijna iedere klus aankan. Dit loopt uiteen van een loodgieter tot een dakdekker. Waneer er delen van een klus niet door hem geklaard kunnen worden kan hij rekenen op hulp uit zijn netwerk, waardoor de klant altijd op vakwerk kan vertrouwen. Op elk gebied.

Over Lou - Vorsten - Krommenie
Meer weten over Lou Steijn? Belt of mailt u hem gerust voor vragen of meer informatie. Hij verneemt graag van u.